Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Žena autem srazila dvouleté dítě

Na místě zasahovaly všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS

21. listopadu 2023 19:11 , aktualizace 19:13

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

     
     Dnes před třetí hodinou odpoledne došlo v Blatnici nedaleko Nýřan k vážné dopravní nehodě, při které osobní vůz Mercedes srazil velmi malé dítě.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních. Hasiči zajistili místo nehody a poskytli zraněnému, asi dvouletému děcku předlékařskou první pomoc. Malého pacienta si poté převzali záchranáři.
     "Nezletilé dítě bylo po ošetření při vědomí letecky transportováno na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Šetření okolností nehody, kdy řidička narozená v roce 1977 srazila dítě narozené v roce 2021, si převzali kriminalisté, zatím je možné pouze uvést, že řidička měla dechovou zkoušku na alkohol i test na návykové látky s negativním výsledkem," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto ilustrační

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.