Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vybodovaný řidič a opilý chodec

Tahle kombinace prostě nemohla skončit dobře

14. dubna 2021 09:56 , aktualizace 10:13

Alkohol Nehody

     Včera ve tři čtvrtě na čtyři odpoledne došlo na hlavním tahu ve Všerubech k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil chodce. "Třiadvacetiletý řidič osobního automobilu Ford Mondeo při couvání na parkoviště ohrozil čtyřiašedesátiletého chodce stojícího u kraje komunikace a narazil do něj pravou zadní částí vozidla. Chodec po střetu upadl na komunikaci a utrpěl zranění," popsala tisková mluvčí policie.
      Na místo vyjeli policisté i záchranáři, sražený muž byl po ošetření transportován do nemocnice, ale ještě předtím se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která měla pozitivní výsledek 1,58 promile alkoholu v krvi.  Dechová zkouška u řidiče vozidla byla negativní, při šetření dopravní nehody ale policisté z evidencí zjistili, že řidič má rozhodnutím Městského úřadu Sušice platnou blokaci řidičského oprávnění. "V březnu letošního roku dosáhl dvanácti boků v bodovém hodnocení řidiče a bylo mu odňato řidičské oprávnění. Policisté řidiči zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz, který neodevzdal," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že dopravní nehodou se domažličtí dopravní policisté dále zabývají.

Foto PČR

 



Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.