Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Srážka vlaku s osobním vozem

Řidič auta nerespektoval signalizační zařízení, které upozorňovalo na přijíždějící vlak a vjel na přejezd

úterý 2. ledna 13:14 , aktualizace 16:36

Železniční nehoda

Partner článku – Ski klinovec


     Včera krátce před půl čtvrtou odpoledne došlo na železničním přejezdu číslo P126 u obce Luby ke srážce vlaku s osobním autem.
     Na místo vyjížděly všechny záchranné složky, ale ukázalo se, že řidič vozu měl obrovské štěstí a vyvázl bez zranění. Zraněni nebyli ani cestující ve vlaku.

     Podle policie k nehodě došlo tak, že devětapadesátiletý řidič osobního vozidla značky Honda zřejmě nerespektoval na železničním přejezdu signalizační zařízení, které upozorňovalo na přijíždějící vlakovou soupravu a vjel na přejezd, kde z levé strany ve směru z Lubů do Chebu přijížděl vlak, přičemž došlo ke střetu pravé přední části vlakové soupravy s levou boční částí osobního automobilu. Po nárazu zůstal osobní automobil vpravo mimo koleje. 

     Po nehodě se řidič osobního automobilu i strojvedoucí vlakové soupravy podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Poté se podrobili orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který taktéž vyšel u obou s negativním výsledkem. 


 


Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.