Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Srna nebo mikrospánek?

V Plzni na přivaděči k dálnici D5 došlo k převrácení auta

5. června 2022 03:12 , aktualizace 14:43

Nehody

     V noci na dnešek kolem druhé hodiny ráno došlo v Plzni na přivaděči k dálnici D5, před odbočkou na Chrást a Starý Plzenec, k havárii Alfy Romeo, která nejprve dostala smyk, narazila do plotu pozemku sousedícího se silnicí a poté se převrátila.

     Mladý řidič se z vozu dostal bez zranění a na místě tvrdil, že se údajně lekl srnky, které mu nečekaně vběhla před vozidlo. Zřejmě pak ale změnil výpověď, protože mluvčí policie nám uvedla, že řidič narozený v roce 1997 podle jejích informací dopravním policistům nakonec uvedl, že vlivem únavy za jízdy usnul a havaroval. Test na přítomnost alkoholu měl muž negativní.

     Vzhledem k tomu, že k havárii došlo v místě, kde byla obousměrná doprava svedena do dvou jízdních pruhů, byl provoz na silnici po dobu šetření nehody omezen a v době nakládání vozu odtahovou službou zcela zastaven.


 



KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.