Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Policejní razie ve Strážnické ulici v Plzni + doplněno video zásahu

Na místě je zásahová jednotka, hasiči a případ přebírají kriminalisté

3. dubna 2023 15:50 , aktualizace 16:11

Drogy Zadržení pachatele Zásahová jednotka

Partner článku – Alfa Tactical


     V neděli v podvečer přijali policisté oznámení, že se z bytu ve čtvrtém patře ve Strážnické ulici 13 v Plzni šíří pronikavý chemický zápach a i další indicie, které v tuto chvíli ještě nelze uvést, ukazovaly na právě probíhající výrobu pervitinu.

     Na uvedenou adresu samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, kteří zajistili budovu. Následně dorazila krajská zásahová jednotka, která provedla násilný vstup do bytu a zajistila muže narozeného v roce 1993. 

Video celého zásahu


     "Policisté na základě svých zákonných oprávnění vstoupili do bytu, kde bylo zjištěno, že skutečně dochází k trestné činnosti," uvedla nám včera večer mluvčí policie s tím, že v tuto chvíli nelze uvést více podrobností.

     Podle našich informací kriminalisté v bytě nalezli varnu drog a větší množství prekurzorů určených k výrobě pervitinu.

     Na místě do pozdních nočních hodin pracovali i hasiči včetně jejich laboratoře. V bytě zajišťovali nalezené chemikálie a v dýchací technice prováděli detekci a neutralizaci nebezpečných látek.

     Předpokládáme, že další podrobnosti k tomuto případu přineseme v příštích dnech.

Aktualizace:

     Včera zadržený muž je v současné chvíli v policejní cele. Podle našeho zdroje blízkého vyšetřování byl tento muž narozený v roce 1993 již v době zadržení v celostátním pátrání pro jinou trestnou činnost.
     Na příchod policistů se muž zřejmě předem připravoval a na parapet okna ve čtvrtém patře například nainstaloval kameru monitorující dění před vchodem do domu.

     Kriminalisté nyní vyhodnocují zajištěné stopy i látky nalezené v bytě a na případu dále intenzivně pracují.

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.