Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet osobního auta s dítětem na koloběžce

Vrtulník LZS z místa nehody transportuje nezletilého chlapce do nemocnice

19. července 2022 15:07 , aktualizace 18:02

Nehody

     Dnes odpoledne kolem druhé hodiny došlo v Zámecké ulici v Tachově ke střetu osobního vozu s dítětem. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a také z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS.

     Dle prvotních informací policie k nehodě došlo tak, že žena narozená v roce 1996 jela s osobním vozem značky Škoda Rapid ve směru k sádkám a na přechodu pro chodce srazila chlapce narozeného v roce 2009 jedoucího na koloběžce.

     Chlapec byl letecky transportován do Fakultní nemocnice Plzeň do traumacentra, dle všeho je mimo ohrožení života a měl by mít frakturu dolní končetiny.

     Policisté nehodu na místě šetří a zatím můžeme uvést pouze to, že dítě jelo z levé strany a naštěstí mělo na hlavě přilbu. Požití alkoholu policisté u řidičky vyloučili dechovou zkouškou.

Foto: Fb Silnice západu Čech a LZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!