Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič zřejmě vjel do křižovatky na červenou, smetla ho tramvaj

Na Karlovarské třídě u odbočky na Vinice zasahují všechny záchranné složky

Autor: Karel Aleš pátek 15. března 17:44 , aktualizace 18:25

Doprava Nehody

Partner článku – Hotel Central - Terraza

     Dnes odpoledne před půl šestou došlo v Plzni na Karlovarské třídě u odbočky na Vinice ke střetu tramvaje a osobního vozu Renault. 

     Na místo vyjely všechny záchranné složky.

     Záchranáři převzali zraněného řidiče osobního vozu a po ošetření na místě ho transportovali do nemocnice. V tramvaji nikdo zraněn nebyl. "Záchranáři na místě ošetřili muže narozeného v roce 1976, který utrpěl středně těžké zranění a byl při vědomí transportován na Akutní příjem Fakultní nemocnice na Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření.

     Podle prvotních informaci jel řidič osobního vozu směrem na Vinice a podle svědků měl do křižovatky vjet na červenou. Řidička tramvaje narozená v roce 1973 již nestačila zastavit, došlo ke střetu a tramvaj Renaut tlačila před sebou asi deset metrů.

     Policisté u řidiče vozu i řidičky tramvaje vyloučili požití alkoholu provedenou dechovou zkouškou a nehodu dále šetří. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení informace doplníme.


 


Hotel Central - Terraza

Unikátní terasa na střeše hotelu Central s výhledem na celé náměstí. Moderní design i gastronomie, neopakovatelné snídaně. Připravili jsme pro vás menu, které vás okouzlí. Každý pokrm je pečlivě připraven, aby vám přinesl gastronomický zážitek plný chutí a vůní. Přijďte nás zažít