Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s teprve pětiletým chlapečkem

Na Karlovarské třídě u čerpačky Shell zasahují všechny záchranné složky

10. února 2023 07:36 , aktualizace 08:30

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes v sedm hodin ráno došlo na Karlovarské třídě v Plzni k dopravní nehodě, při které osobní automobil Fiat řízený mužem narozeným v roce 1968 srazil malého chlapečka. Na místo samozřejmě okamžitě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili prostor a dítě si převzali do péče záchranáři.

     Podle informací z místa jel řidič směrem z centra na Lochotín a dle všeho přehlédl červenou. Z pravé strany se po přechodu, respektive v místě určeném k přecházení, v tu chvíli rozběhla žena se dvěma malými chlapci a došlo ke střetu vozu s chlapečkem, který běžel jako první. Podle svědků naráz vozu dítě odhodil několik metrů.

     Záchranáři pětileté dítě transportovali do nemocnice. "Středně těžce zraněné dítě jsme s ohledem na vážnou mechaniku zranění při vědomí transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Nehoda blokuje prostřední jízdní pruh, ve směru na Lochotín se tvoří kolony. Nehodu na místě šetří policisté, čekáme na jejich zprávu a poté informace doplníme, Zatím je možné uvést pouze to, že dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu měl řidič s negativním výsledkem.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.