Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s dítětem

Chlapce dobíhajícího tramvaj srazilo auto

Autor: lr pondělí 12. února 14:49 , aktualizace 18:27

Doprava Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     Dnes před půl třetí odpoledne došlo v Plzni na Klatovské třídě k dopravní nehodě, během které se střetlo osobní vozidlo s dítětem. K nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.

     Podle informací z místa dobíhal asi osmiletý chlapec tramvaj přijíždějící na zastávku Dobrovského ve směru do centra, přičemž ho na přechodu pro chodce srazilo vozidlo značky Fiat řízené ženou. V době nehody byly semafory v provozu a podle svědků jela řidička na zelený signál, to ale musí policisté samozřejmě ověřit.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili prostor nehody a asistovali záchranářům při ošetřování chlapce. Toho záchranáři po ošetření transportovali do na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Nehodu na místě šetří policisté, zatím můžeme uvést, že řidička měla test na přítomnost alkoholu negativní. Klatovská třída je od Dobrovského ulice směrem do centra uzavřena, provoz na křižovatce řídí policisté.

     Čekáme na zprávu policie a po jejím obdržení informace doplníme.

Aktualizace: 

     Mluvčí policie nám uvedla, že vozidlo řídila žena narozená v roce 1988 a sražený chlapec byl narozen v roce 2016. Policie  nehodu stále šetří a mimo jiné i zjišťuje zda na červenou běžel chlapec či jela řidička. Policie proto uvítá případné informace od svědků nehody.


BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.