Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s dodávkou

Řidička nedala při odbočování přednost protijedoucímu vozu

30. května 2022 10:28 , aktualizace 10:28

Nehody

     Dnes před devátou hodinou ráno došlo na křižovatce ulic Křimická a Na Okraji v Plzni ke střetu osobního vozu s dodávkou.
     Podle informací přímo z místa zde řidička vozu Hyundai jedoucí ve směru od Křimic při odbočení vlevo nedala přednost protijedoucí dodávce rozvážkové služby, jejíž řidička na situaci nestačila zareagovat a do osobního vozu narazila.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Záchranáři si do péče převzali řidičku vozu Hyundai a po ošetření na místě jí transportovali do nemocnice. "Z místa jsme transportovali ženu narozenou v roce 1976 s lehkým zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

      Veškeré okolnosti nehody šetří na místě policisté, zatím je možné pouze uvést, že obě řidičky měly dechovou zkoušku na alkohol negativní. Podrobnější zprávu doplníme, až bude k dispozici.


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.