Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Střet auta s jezdcem na elektrokoloběžce

Zraněný jezdec byl transportován na Urgentní příjem

13. listopadu 2022 14:12 , aktualizace 14:29

Nehody Záchranáři

     Dnes po desáté hodině odpoledne došlo na kruhovém objezdu Plzeňská x Benešova ve Stříbře k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz s jezdcem na elektrokoloběžce.

      Z místa bylo hlášeno zranění muže, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a záchranáři si zraněného převzali do péče. "Z místa transportujeme středně těžce poraněného muže narozeného v roce 1993 při vědomí na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

      Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1992 s vozem Škoda Octavia nedal při odbočování vlevo do ulice Vodičkova přednost řidiči narozenému v roce 1993, který jel na elektrokoloběžce po hlavní pozemní komunikaci a došlo ke střetu."
      Alkohol byl u obou řidičů na místě vyloučen dechovými zkouškami. Nehodou se dále zabývají dopravní policisté.

Foto ilustrační

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!