Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič osobního vozu při střetu s kamionem utrpěl zranění

Další dnešní dopravní nehoda komplikuje provoz

15. září 2022 10:23 , aktualizace 10:27

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes ráno došlo k většímu množství dopravních nehod, všechny záchranné složky v tuto chvíli zasahují na více místech. Nehody budeme postupně zpracovávat a vydávat.

     V půl deváté dopoledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Most, mezi Rybnice a Plasy, ke střetu kamionu s osobním vozem. Z místa bylo hlášeno zranění jednoho z řidičů a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky.
     Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a postarali se o kyvadlové řízení dopravy, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného muže. "Na místě jsme ošetřili muže narozeného v roce 1988, který byl následně se středně těžkými zraněními při vědomí transportován na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody v tuto chvíli stále ještě šetří policie.


Dnes jsme již informovali i o:

Auto srazilo a velmi vážně zranilo mladou chodkyni

     Dnes před půl sedmou ráno došlo na Masarykově náměstí v Přešticích k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil ženu.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a záchranáři si do péče převzali sraženou chodkyni. "Na místě jsme ošetřili ženu narozenou v roce 2000, která utrpěla vážná zranění, a v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami jsme ji transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody šetří policisté. "Řidička narozená v roce 1964 jela s vozem Renault ve směru od Plzně, když se na přechodu pro chodce na Masarykově náměstí střetla s chodkyní narozenou v roce 2000. Dechová zkouška u řidičky byla s negativním výsledkem, u chodkyně nebylo vzhledem ke zranění provedení dechové zkoušky možné. Veškerými okolnostmi nehody se dále zabývají kriminalisté," uvedla tisková mluvčí policie.

Obě auta skončila mimo silnici, jedno navíc na střeše

     Před osmou hodinou ráno došlo mezi obcemi Bojanovice a Rabí na Klatovsku k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. Po střetu skončila obě auta mimo silnici v příkopu, jedno navíc převrácené na střeše.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a protipožární opatření, zatímco záchranáři si převzali dvě zraněné osoby. "Do péče jsme si převzali muže narozeného v roce 2003 a ženu narozenou v roce 1990, oba byli s lehčími zraněními transportováni do Klatovské nemocnice," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Provoz je v místě řízen kyvadlově jedním pruhem. Okolnosti nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Foto HZS


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.