Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář nezvládl předjíždění

Střet auta s motocyklem - vážná dopravní nehoda uzavřela silnici

28. července 2021 10:06 , aktualizace 12:43

Doprava Nehody

     Dnes v půl desáté dopoledne došlo na silnici mezi Městem Touškovem a Líšťany, nedaleko obce Písek, k dopravní nehodě, při které se střetl osobní automobil Škoda s motocyklem Honda. K nehodě vyjely všechny záchranně složky, silnice byla obousměrně uzavřena, hasiči zajistili místo události, poskytli předlékařskou pomoc dvěma zraněným a provedli protipožární opatření. Oba zraněné si následně do péče převzali záchranáři. Do Fakultní nemocnice Lochotín byl transportován pouze motorkář se středně těžkým zraněním.
     Na místě probíhá šetření příčiny a okolností střetu, policisté na místě provedli dechové zkoušky u řidičů a vyloučili u nich požití alkoholu. Hasiči likvidují uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu.
     Dle prvotních informaci měl jet řidič motocyklu Honda narozený v roce 1952 ve směru od Města Touškova na Písek, kdy asi kilometr před obcí Písek začal předjíždět neznámé vozidlo a následně došlo ke střetu s protijedoucí Škodou Fabia řidiče narozeného v roce 1972, který již střetu nemohl zabránit. Podle policie bude komunikace obousměrně uzavřena minimálně ještě jednu hodinu.

Foto HZS
 

 

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!