Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s motocyklem

Na hlavním tahu z Plzně na Nepomuk, u odbočky na Seč, zasahují všechny záchranné složky

25. října 2022 15:27 , aktualizace 16:09

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes před půl třetí odpoledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Nepomuk u odbočky na Seč k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz Ford Fiesta s motocyklem BMW. 

     Z místa byla hlášeno zranění motocyklisty a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Zraněného si do péče převzali záchranáři zatímco hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé pohonné hmoty pomocí sorbentu. "Záchranáři z místa při vědomí transportují muže narozeného v roce 1970, který utrpěl středně těžké zranění, na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Provoz je v místě omezen do jednoho pruhu a policisté zjišťují okolnosti střetu. Jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič osobního vozu narozený v roce 1953 jel po vedlejší silnici ve směru od Přeštic a chtěl odbočit vlevo na Plzeň, kde ale právě přijížděl motocykl řízený mužem narozeným v roce 1970 a tak došlo ke střetu," uvedla nám k nehodě mluvčí policie s tím, že oba řidiči měli test na alkohol negativní.

Foto HZS


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!