Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Motocyklista střet s autem nepřežil

Přes veškerou snahu zasahujících i následně lékařů v nemocnici muž utrpěným zraněním bohužel podlehl

Autor: Jana Holá středa 10. dubna 08:24 , aktualizace 08:28

Nehody Smrt


     Včera kolem páté hodiny odpoledne došlo v Pražské ulici v Kožlanech k vážné dopravní nehodě, během které se střetl muž jedoucí na motocyklu s osobním vozem.
     Z místa bylo hlášeno velmi vážné zranění staršího motorkáře, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného motocyklistu. "Záchranáři na místě ošetřili a zajistili muže narozeného v roce 1941, který utrpěl četná vážná zranění a byl v bezvědomí a kritickém stavu letecky transportován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Z dosavadního šetření je zřejmé, že do motocyklu Jawa, který řídil muž narozený v roce 1941 ve směru na Kralovice, z dosud nezjištěných příčin narazilo osobní vozidlo značky Ford řízené mužem narozeným v roce 1977.
     Dechová zkouška u řidiče osobního vozidla byla negativní, u motocyklisty ji vzhledem k jeho zdravotnímu stavu nešlo provést,"
doplnila mluvčí policie s tím, že veškerými okolnostmi dopravní nehody se policisté dále zabývají.

     Bohužel zraněný motocyklista v nemocnici přes všechnu snahu lékařů podlehl svým zraněním. U zemřelého byla nařízena soudní pitva a celou věc si převzali kriminalisté z územního odboru Plzeň venkov.

Foto ilustrační