Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s motorkou

První pomoc zraněnému poskytoval kolega motorkář

1. dubna 2020 09:19 , aktualizace 09:50

Doprava Nehody Záchranáři

     Ke střetu motocyklu Gas Gas s osobním vozem Škoda Superb došlo dnes po osmé hodině ráno na křižovatce Slovanské třídy a Jedlové ulice.
     Podle informací z místa jeli oba řidiči směrem do centra, když motorkář předjíždějící kolonu vozů zezadu narazil do osobního vozu odbočujícího vlevo do Jedlové ulice.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, první pomoc zraněnému motorkáři poskytl nedaleko bydlící motorkář, který ránu při nehodě slyšel oknem a vyrazil se podívat, co se stalo.
     Zraněný a otřesený motorkář byl po ošetření na místě transportován do nemocnice.
     "Zzs z místa transportovala muže narozeného v roce 1975 lehčím zraněním do Fakultní nemocnice na Borech," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Nehoda asi 15 minut komplikovala dopravu včetně provozu tramvají, v současné chvíli již je místo v obou směrech průjezdné. Policie na místě šetří přesnou příčinu a průběh nehody.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!