Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Střet auta s vlakem

Dopravní nehoda uzavřela trať z Plzně na Domažlice

28. října 2021 13:38 , aktualizace 15:21

Doprava Nehody Železniční nehoda


      Dnes krátce před jednou hodinou odpoledne došlo v Holýšově v ulici Politických vězňů na železničním přejezdu trati 180 z Plzně na Furth im Wald ke střetu osobního vozu Audi s vlakem Os 7412 jedoucím směrem na Domažlice. Protože z místa bylo hlášeno zranění, vyjely k nehodě všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a záchranáři si převzali zraněného řidiče. Ten podle informací z místa utrpěl zranění hlavy a ruky, a po ošetření na místě byl transportován do nemocnice.

      Okolnosti a příčinu střetu šetří policisté, v současné chvíli již je možné říct, že požití alkoholu bylo u řidiče i strojvedoucího vyloučeno dechovou zkouškou. Podle tiskové mluvčí policie řidič na přejezd vjel v době červeného světelného signálu.

      České dráhy na webu uvádějí, že pro cestující z vlaku zajišťují náhradní autobusovou dopravu mezi Stodem a Staňkovem. Nepodařilo se ale zajistit dostatečné množství autobusů náhradní dopravy. Cestující, kteří se nevejdou do autobusu náhradní dopravy, tak musí počkat na následné vlaky regionální nebo dálkové dopravy.

      Vyjádření policie doplníme hned jak bude k dispozici.

Foto: KP, HZS

 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.