Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s vlakem

Vůz byl z přejezdu odmrštěn až na plot sousedního domu

2. května 2023 15:11 , aktualizace 15:28

Doprava Nehody Železniční nehoda


     Dnes po druhé hodině odpoledne došlo v Borovech na Klatovsku k železniční nehodě, při které se na železničním přejezdu střetl vlak R 768 "Berounka" jedoucí z Plzně na Železnou Rudu s osobním vozem.

     Podle informací přímo z místa automobil narazil do boku jedoucího vlaku a ten jej odmrštil do plotu zahrady.

     Provoz na trati byl v úseku Švihov u Klatov – Přeštice zastaven a na místo vyjely všechny záchranné složky. Hasiči stabilizovali převrácený vůz, pátými dveřmi vyprostili řidičku a předali ji do péče záchranářům. "Hydraulické zařízení jsme k vyproštění použít nemuseli," uvedl mluvčí hasičů s tím, že nemá informaci, že by byl zraněn někdo z cestujících ve vlaku.
     "Záchranáři z místa transportují přibližně pětašedesátiletou ženu se středně těžkým zraněním a při vědomí na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," doplnila mluvčí záchranářů.

     Ve vlaku cestovalo celkem 103 osob. České dráhy na místo vypravily náhradní autobusy.

     Okolnosti nehody v současné chvíli šetří policisté a drážní inspekce, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Foto HZS



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.