Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet autobusu s autem

Neřízený vůz vjel autobusu přímo do cesty

7. září 2021 14:09 , aktualizace 14:36

Doprava Nehody

     Včera krátce po jedné hodině odpoledne došlo v Přimdě k dopravní nehodě při které se osobní vůz Volkswagen Passat střetl s linkovým autobusem projíždějícím hlavní silnicí. Řidič autobusu se sice vozu snažil vyhnout, ale i přes stržení volantu vlevo se mu proti němu couvajícímu vozu nepodařilo vyhnout a došlo ke střetu. Ani řidiči, ani čtyřem cestujícím v autobusu se naštěstí nic nestalo, k jejich velkému překvapení ale v nabouraném osobním voze nikoho nenalezli.
     Až poté se ukázalo, že vůz v době nehody nikdo neřídil. „Osmačtyřicetiletá žena zaparkovala osobní vůz u bytového domu a vozidlo řádně nezajistila proti jeho rozjetí. Vozidlo se rozjelo a začalo couvat na hlavní komunikaci, po které v tu dobu projížděl autobus,“ popsala tisková mluvčí policie. Požití alkoholu u ženy i řidiče autobusu policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami, vzniklou škodu odhadli na celkových 150 tisíc korun a nehodou se i nadále zabývají.

Foto PČR

 



Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.