Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut, na místě jedna zraněná žena

Policisté šetří nehodu na křižovatce ulic Plaská, Studentská a Na Sudech

24. června 2023 21:20 , aktualizace 22:00


     Dnes večer před devátou hodinou došlo v Plzni na křižovatce ulic Plaská, Studentská a Na Sudech k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy, konkrétně Škoda a Honda. Z místa bylo hlášeno zranění jedné osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Po příjezdu záchranných složek se potvrdilo zranění jedné ženy, kterou si převzali záchranáři a transportovali ji do Fakultní nemocnice Lochotín. Hasiči mezitím provedli protipožární zabezpečení, zajištění místa nehody i likvidaci uniklých provozních kapalin.

     Křižovatka je s opatrností průjezdná, okolnosti a příčinu nehody na místě šetří policisté, zatím můžeme uvést pouze to, že oba řidiči, tedy muž a žena, měli test na přítomnost alkoholu negativní.
     Podle informací přímo z místa mělo k nehodě dojít tak, že Honda, kterou řídila žena, jela po Plaské směrem od centra, zatímco Škoda jela od ulice Na Sudech směrem na Lochotín. Vzhledem k tomu, že v době nehody nesvítlily semafory, dle všeho nedal přednost řidič Škody ženě v Hondě.

     Zraněná žena byla spolujezdkyně z vozu Škoda.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.