Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet osobního vozu s tramvají na Slovanech

Děda vezoucí vnoučata vjel na červenou přímo před přijíždějící tramvaj

8. října 2021 16:46 , aktualizace 18:08

Doprava Nehody

     Dnes po půl páté došlo ke střetu osobního vozu s tramvají linky číslo 2. u galerie Slovany. Nehoda byla hlášena s možným zraněním dětí, takže na místo vyjely všechny záchranné složky. Po dojetí záchranářů a hasičů se ukázalo, že na kruhovém objezdu došlo ke střetu vozu Peugeot, řízeného mužem narozeným v roce 1955, který přepravoval asi desetiletou holčičku a mladšího chlapečka s tramvají řízenou řidičkou.
     Naštěstí se ukázalo, že děti dle všeho neutrpěly žádná vážná zranění, hasiči se o ně do příjezdu záchranářů postarali a zajistili jim tepelný komfort. Záchranáři je potom po vyšetření na místě transportovali do nemocnice, spíše jen na observaci. V tramvaji ke zranění osob nedošlo.
     Podle prvotních informací od svědků měl řidič, dědeček dětí, jet na červenou a řidička tramvaje přes veškerou snahu už nestačila zabránit střetu. Toto však policie zatím oficiálně nepotvrdila a lze tedy uvést pouze to, že řidička tramvaje i řidič osobního vozu měli negativní dechovou zkoušku na alkohol. Přesnou příčinu nehody i veškeré její další okolnosti dále šetří policie.
     Přerušená tramvajová doprava byla obnovena po přibližně pětadvaceti minutách, nehoda ale blokuje kruhový objezd, takže se v okolí tvoří dlouhé kolony.


 


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí