Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Aktualizováno: Střet vlaku s mužem

Železniční trať z Plzně do Prahy dnes ráno uzavřela tragická událost

18. listopadu 2021 06:48 , aktualizace 10:17

Smrt Železniční nehoda

     Dnes před šestou hodinou ráno došlo v Kařízku na železniční trati číslo 170 ke střetu vlaku R753 jedoucí z Plzně do Prahy a osoby. Zda šlo o muže či ženu zatím nelze uvést, neboť podle informací přímo z místa došlo k vklínění pozůstatků osoby do vlaku.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, ale lékař bohužel musel u osoby konstatovat smrt pro zranění neslučitelná se životem. Na místě momentálně pracují drážní hasiči, k případu jede výjezd kriminální policie i koroner a trať je zatím uzavřena.

     "Policisté přijali před šestou hodinou oznámení o střetu rychlíku jedoucího od Plzně na Prahu s osobou zatím nezjištěné totožnosti v blízkosti nádraží v obci Kařízek," potvrdila tisková mluvčí policie a doplnila, že v tuto chvíli jsou policisté na místě, zjišťují veškeré okolnosti a místo ohledávají. Doprava je uzavřena na koleji, na které došlo k nehodě, na vedlejší koleji je provoz obnoven.

Aktualizace 10 h:

     "Dle zjištěných informací se v souvislosti s usmrcenou osobou jedna o šedesátiletého muže, který se měl pohybovat v kolejišti. Okolnostmi případu se dále zabývají rokycanští kriminalisté. Provoz na trati byl obnoven," uvedla mluvčí policie.

Foto: Ilustrační