Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů

Řidič nepřizpůsobil rychlost a dostal smyk

25. března 2021 10:28 , aktualizace 10:28

Nehody

     Včera před sedmou hodinou ráno došlo na křižovatce ulic Dr. E. Beneše a Jana Littrowa v Horšovském Týně k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.
     "Třicetiletý řidič osobního automobilu tovární značky Jeep Cherokee jedoucí z ulice Dr. E. Beneše do ulice Jana Littrowa nepřizpůsobil rychlost jízdy, při průjezdu pravotočivé zatáčky dostal na mokrém povrchu komunikace smyk a přejel do protisměrného jízdního pruhu, kde narazil do protijedoucího vozidla tovární značky Volkswagen Tiguan řidičky projíždějící křižovatkou ve směru jízdy z ulice Jana Littrowa do ulice Dr. E. Beneše," popsala tisková mluvčí policie.
      Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob, požití alkoholu u obou řidičů bylo vyloučeno dechovými zkouškami. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto PČR

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.