Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dodávky s osobním vozem, na místě dvě zraněné ženy

Další nehoda na nechvalně známé křižovatce "U Diany"

20. ledna 2023 14:01 , aktualizace 14:02

Doprava Nehody Záchranáři

     Včera před desátou hodinou dopoledne došlo u Třemošné na křižovatce "U Diany" k dopravní nehodě, při které se střetla dodávka s osobním vozem a z místa byly hlášeny dvě zraněné ženy.  K nehodě samozřejmě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události i protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněné ženy z osobního vozu. "Dvě ženy narozené v letech 1953 a 1943 jsme s lehčími zraněními transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Jak k nehodě došlo pak popsal mluvčí policie: "Žena narozená v roce 1977 jela dodávkou Renault Master z Třemošné do Horní Břízy a na křižovatce nedala přednost řidičce vozu Hyundai Atos narozené v roce 1943 jedoucí zprava s osobním vozem po hlavní třídě, přičemž došlo ke střetu."

     Policisté u obou řidiček vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.