Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů zavinila nepozornost řidičky

K ranní nehodě vyjížděly všechny záchranné složky

Autor: Jana Holá pondělí 11. března 08:53 , aktualizace 09:18

Nehody


     Dnes před sedmou hodinou ráno došlo na nájezdu na silnici II/180 mezi Nýřany a Myslinkou k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy Škoda.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali řidiče a řidičku.
     "Dvě osoby byly po kontrole ponechány na místě," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidička narozená v roce 1974 jela s vozidlem Škoda Rapid na komunikaci II/180 ve směru od Nýřan, zřejmě se plně nevěnovala řízení vozidla a došlo ke střetu s vozidlem Škoda Octavia řidiče narozeného v roce 1968, které zastavilo na křižovatce na příkaz dopravní značky "Stop". Policisté vyloučili u řidičky i řidiče požití alkoholu dechovými zkouškami a jednání řidičky vyřešili příkazem na místě," sdělila nám tisková mluvčí policie.

Foto HZS


Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.