Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů na dálnici

Jeden z vozů se převrátil na střechu, uvnitř byla zraněna žena

7. října 2022 09:12 , aktualizace 11:15

Dálnice Doprava Nehody

     Dnes po šesté hodině ráno došlo na 140. kilometru dálnice D6 ve směru z Karlových Varů na Cheb za odbočkou na Loučky na úrovni Transmotelu u Sokolova k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy a jeden se převrátil na střechu.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob a k nehodě tak vyjely všechny záchranné složky. Povolán byl i vrtulník Letecké záchranné služby, ten byl ale ještě cestou na místo nehody odvolán. Dálnice byla uzavřena, hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali ženu, kterou po ošetření na místě pozemní cestou transportovali do nemocnice.

     "Osmačtyřicetiletá řidička vozu Škoda jela v levém pruhu dálnice, kdy jí podle všeho přehlédla pětačtyřicetiletá řidička vozu Renault, přejíždějící z pravého pruhu do levého. Došlo ke střetu vozů, následkem kterého se vůz Škoda převrátil na střechu," popsal tiskový mluvčí policie s tím, že policisté u obou žen vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.

Foto HZS




KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.