Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Střet vozů na Klatovské, zasahují zde všechny složky IZS

Odpolední provoz v centru Plzně komplikuje dopravní nehoda

4. března 2022 16:41 , aktualizace 17:07

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na křižovatce ulic Borská, Klatovská a U Trati v Plzni ke střetu dvou vozů Škoda. Podle informací z místa jel řidič s vozem Škoda Octavia po Klatovské třídě směrem do centra a právě se rozjel na zelenou, když mu z ulice U Trati směrem do Borské vjel do cesty řidič druhé Škody Octavia, cizinec, který jel podle všeho na červenou. 
     Náraz do boku jednu ze škodovek odhodil až na ostrůvek přechodu pro chodce v Borské ulici.


      Z místa bylo hlášeno zranění jednoho z řidičů, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, záchranáři si do péče převzali zraněného cizince. Ten s ohledem na utrpěné zranění nebyl schopen dechové zkoušky na alkohol, u druhého řidiče bylo požití alkoholu dechovou zkouškou vyloučeno.

      "Z místa nehody transportujeme muže narozeného v roce 1982 na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

      Veškeré okolnosti střetu na místě šetří policisté, nehoda komplikuje provoz a ve všech směrech od křižovatky se tvoří dlouhé kolony. 

     

 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.