Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů na Slovanech

Dodávka auto odhodila na zaparkovaný vůz, jeden muž skončil v nemocnici

26. dubna 2022 10:24

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes v devět hodin dopoledne došlo v Plzni na Slovanech na křižovatce Ječné a Barákovy ulice k dopravní nehodě, při které byly poškozeny tři vozy.
     Podle informací přímo z místa zde řidička vozu Fiat rozvážející obědy nedala při jízdě Barákovo ulicí přednost zprava dodávce Renault rozvážkové služby, jejíž řidič jel ulicí Ječná. Došlo ke střetu. při kterém byl Fiat odmrštěn na zaparkovaný vůz Suzuki a nepřipoutaný spolujezdec utrpěl poranění hlavy.
     K nehodě vyjeli policisté i záchranáři. "Muže narozeného v roce 1970 jsme transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli záchranáři.
     Policisté u řidiče i řidičky vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají. Na místě nyní probíhá šetření a překládání nákladu obou vozidel, křižovatka je s opatrností průjezdná.


 

 

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!