Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Útočník byl za ubodání mladého muže včera večer obviněn z vraždy

Novoroční vražda - přinášíme nové informace

3. ledna 2023 12:37 , aktualizace středa 4. ledna 11:52

Cizinci Napadení Smrt Vražda Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical

      V neděli jsme informovali o velice brutálním napadení, ke kterému došlo na ubytovně v Husově ulici ve Stříbře, při kterém byl svým krajanem pobodán teprve čtyřiadvacetiletý Ukrajinec a slíbili vám, že se případu budeme dále věnovat.

      Zatímco čtyřiatřicetiletého útočníka ještě na místě zadrželi policisté, vážně zraněného muže si do péče převzali záchranáři. "Okamžitě po našem příjezdu jsme museli zahájit resuscitaci a poté muže v kritickém stavu letecky transportovat do Fakultní nemocnice Plzeň na Emergency," uvedla v neděli tisková mluvčí Zdravotnické záchranné služby. 

      Bohužel ale pobodaný mladý muž byl zraněn velice vážně a ještě ve večerních hodinách přes veškerou snahu lékařů utrpěným zraněním podlehl. 


      Kriminalisté se případem intenzivně zabývali a shromažďovali veškeré důkazní materiály, na jejichž základě dnes čtyřiatřicetiletého Ukrajince obvinili z vraždy. "Vzhledem k tomu, že v nočních hodinách čtyřiadvacetiletý muž na následky zranění, které mu způsobil jeho krajan bodnutím do břicha, zemřel, případ si převzali krajští kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu Vražda a nařídili soudní pitvu zemřelého.

     V pondělí pak zahájili trestní stíhání pachatele, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu Vražda a státnímu zástupci spolu se spisovým materiálem podali podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedla nám dnes tisková mluvčí policie.

     Vazební jednání u soudu proběhne dnes a o jeho výsledku budeme samozřejmě informovat. 

Aktualizace:
     Soud rozhodl o vzetí čtyřiatřicetiletého Ukrajince do vazby, takže ihned po skončení jednání ho eskorta dopravila do Věznice Plzeň.

Foto: Krimi-Stříbro

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.