Foto

Bez řidičáku a s několika zákazy řízení

Další šikula se chytil do nejznámějšího plzeňského zákazu vjezdu

Autor: Jana Holá úterý 14. května 10:19 , aktualizace 10:21

Městská policie

Partner článku – Ski klinovec


     Všichni naši stálí čtenáři již určitě znají "past na blbečky", tedy dva nejznámější zákazy vjezdu v Plzni, konkrétně v Šumavské ulici a na Americké třídě. Člověk by si tedy logicky řekl, že řidiči pod vlivem nebo například bez řidičského oprávnění či se zákazem řízení se těmto místům zdaleka vyhnou a nebudou na sebe zbytečně upozorňovat. Ale ne, a tyto dva zákazy jsou pro ně nepochopitelným magnetem a každý týden se tam nechají chytit alespoň jeden či dva.

     V sobotu večer vjel právě do jednoho z výše uvedených zákazů vjezdu muž s vozem Škoda Fabia a jeho cestu k Hlavnímu vlakovému nádraží Plzeň proto ukončila hlídka strážníků plzeňské městské policie. 

    "Hlídka dvaatřicetiletého muže z Klatovska zastavila pro nerespektování dopravního značení v Šumavské ulici. Při kontrole navíc vyšlo najevo, že muž nevlastní řidičské oprávnění, a navíc má opakovaně vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel," popsala nám mluvčí městské policie.

     Pro podezření ze spáchání trestného činu strážníci celou záležitost předali přivolaným policistům, kteří se jí dále zabývají.

Foto MP 


Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.