Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilá dvacetiletá řidička autem pokácela sloup pouličního osvětlení

Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a zahájili úkony trestního řízení

12. února 2022 18:17 , aktualizace 18:17

Alkohol Nehody

     Dnes ráno před sedmou hodinou došlo v Sirkařské ulici v Sušici ke střetu auta se sloupem pouličního osvětlení. Sloup náraz nevydržel a padl do silnice.
     Na místo okamžitě vyjely záchranné složky. "Místní dvacetiletá žena jela s vozidlem značky Opel Hrádeckou ulicí, a když vyjížděla z kruhového objezdu, dostala se s vozidlem do smyku, následkem kterého vjela vpravo na chodník, kde narazila přední částí vozu do sloupu veřejného osvětlení," popsala nehodu mluvčí policie.

     Při dopravní nehodě žena neutrpěla zranění, ale provedená dechová zkouška u ní byla provedena s výsledkem měření 1,27 promile alkoholu. Žena souhlasila s lékařským vyšetřením a byla převezena do zdravotnického zařízení v Sušici, kde byl proveden i odběr krve.

     Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí