Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Se třemi promile vyjel s kamionem

Těžce opilý řidič způsobil škodu za téměř milion korun

17. června 2021 13:30 , aktualizace 13:57

Alkohol Nehody

     Včera před pátou hodinou odpoledne došlo mezi Sušicí a Hrádkem k havárii nákladního vozu Iveco s přívěsem. "Padesátiletý muž z obce na Domažlicku v mírném klesání vjel na krajnici a sjel do pravého silničního příkopu, kudy pokračoval v jízdě a následně došlo k převrácení vozidla na pravý bok a nárazu do ovocného stromu," popsala tisková mluvčí police.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky. Řidič při havárii utrpěl lehké zranění, dechová zkouška na alkohol provedená policisty ale ukázala, že byl těžce opilý. "Na výzvu policistů se muž podrobil dechové zkoušce, která byla s výsledkem měření 3,19 a opakovaně 3,25 promile alkoholu," upřesnila tisková mluvčí policie s tím, že řidič byl převezen do zdravotnického zařízení, kde byl se zraněním ošetřen a bylo provedeno lékařské vyšetření spojené s odběrem krve.
     Odhadnutá hmotná škoda činí na vozidlem osm set tisíc korun a na poškozeném stromu a louce pět tisíc korun. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.