Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Postrach plzeňských trafik dopaden

Zloděj se zaměřoval hlavně na elektronické cigarety

Autor: Petr Novák středa 21. února 16:11 , aktualizace 16:13

Krádež Policie Zadržení pachatele

Partner článku – Remont-car


     Od listopadu se policisté zabývali případem krádeže v trafice v obchodním centru v Macháčkově ulici v Plzni, kde muž v sobotu 18. listopadu v odpoledních hodinách vstoupil do prodejny, špatnou češtinou požádal obsluhu o cigarety a když se prodavačka otočila ze stojanu, popadl z pultu krabici jednorázových elektronických cigaret, se kterou utekl.

     Policisté následně zjistili, že stejný pachatel je doslova postrachem plzeňských trafik, kde tento trik praktikuje v podstatě pravidelně, ale má na svědomí i jiné krádeže.

     V průběhu následujících měsíců se díky operativní činnosti policistům podařilo ukrajinského zloděje nejen dopadnout, ale hlavně získat dostatek důkazů, aby ho s dalšími krádežemi mohli spojit.

     "Policisté z obvodního oddělení Plzeň 4 sdělili podezření ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže dvaačtyřicetiletému cizinci, který spáchal na území města Plzně několik krádeží. Muž je podezřelý z osmi krádeží a v dalších několika případech majetkového charakteru je prověřovaný.
      Podle dosud zjištěných skutečností navštívil během dvou měsíců několik prodejen s potravinami a několik trafik. Odcizil celkem 107 kusů  elektronických cigaret, několik balení kávy a různé potraviny. V jednom případě odcizil tričko a rukavice, které si uschoval do batohu,"
doplnila nám informace mluvčí policie.

Remont-car

Moderní multiznačkový autoservis s důrazem na kvalitu služeb a moderním pracovním prostředím Diagnostika Servis | Odtah | Likvidace pojistných událostí | Další služby