Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet kamionu s osobním autem, řidič na místě zemřel

Na nechvalně známém úseku silnice zemřel během měsíce již pátý člověk

1. září 2021 11:04 , aktualizace 11:28

Doprava Nehody Smrt

     K další tragické dopravní nehodě došlo včera před třetí hodinou odpoledne na nechvalně proslulém úseku silnice I/6 v Karlových Varech, tentokrát za odbočkou na Olšová Vrata. Zde došlo k čelnímu střetu osobního vozu a kamionu převážejícího betonové panely. Po střetu obě vozidla skončila mimo silnici a v osobním autě zůstal zaklíněný velmi vážně zraněný řidič.
     Přivolaní hasiči museli pro vyproštění muže použít hydraulické nástroje, poté ihned začali s resuscitací. Tu ale následně ukončil lékař záchranné služby, který u muže konstatoval smrt.
     "Řidič narozený v roce 1953 jel s vozem Škoda ve směru na Karlovy Vary a ze zatím nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím kamionem Renault," popsal tiskový mluvčí policie s tím, že okolnostmi tragického střetu se policie dále zabývá a v případu byla nařízena soudní pitva. Dvaapadesátiletý řidič nákladní soupravy se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.  

     Kvůli vyšetřování nehody a především kvůli velkému množství trosek na vozovce byl provoz na komunikaci zcela uzavřený až do nočních hodin. Při vyprošťování nákladního auta uniklo z poškozené palivové nádrže větší množstvích pohonných hmot, bylo tak nutné na místo zavolat zástupce odboru životního prostředí a také snížit dopravními značkami rychlost v tomto úseku po částečném otevření provozu.

     Jen v průběhu srpna se již jedná o třetí tragickou dopravní nehodu v tomto úseku. Při těchto nehodách zemřelo celkem pět osob včetně dvou dětí. O předchozích případech jsme informovali v článcích:

Tragická dopravní nehoda, zemřela žena i dítě

Tragická dopravní nehoda, zemřela žena i dítě

01. 08. 2021, 14:18, aktualizace 01. 08. 2021, 20:50

Dva mrtví, dva o život bojují a pátý člověk je zraněn středně vážně

Tragická nehoda, nepřežil otec se čtrnáctiletým synem

Tragická nehoda, nepřežil otec se čtrnáctiletým synem

24. 08. 2021, 10:54, aktualizace 24. 08. 2021, 11:10

Již podruhé tento měsíc na stejném místě zemřel rodič s dítětem