Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tragická nehoda tří aut - jeden mrtvý

Dnešní den bohužel začal smrtelnou dopravní nehodou v Plzni

5. září 2019 10:36 , aktualizace 12:29

Doprava Nehody Smrt Záchranáři

     Všechny záchranné složky dnes v půl osmé ráno vyjížděly k Liticím, kde došlo k vážnému střetu tří vozů s tragickými následky.
      Podle prvotních informací zde na křižovatce Řepné ulice a sjezdu z klatovského přivaděče nedal řidič vozu Ford přednost Renaultu Kangoo firmy rozvážející obědy a došlo ke střetu, který Renault odhodil přímo na od Radobyčic přijíždějící kamion.
     Pro řidiče Renaultu byl tento střet bohužel fatální, zůstal totiž ve vozidle zaklíněn a přes veškerou snahu záchranných složek utrpěným zraněním podlehl.
     "Posádky ZZS na místě resuscitovaly muže ročník 1963, muž bohužel přes veškerou naší snahu svým zraněním podlehl," uvedli záchranáři s tím, že zranění dalšího muže na místě nevyžadovalo transport do zdravotnického zařízení.
     Na místo byli povoláni kriminalisté a koroner, policie přesnou příčinu a průběh tragické nehody šetří.

Aktualizace:
     Osobní vozidlo tovární značky Ford 43letého řidiče jelo po silnici I/27 ve směru od sjezdu z přivaděče u Litic směrem k ulici Řepná. Na křižovatce nedal řidič s největší pravděpodobností přednost navzdory značce "Stůj dej přednost v jízdě" a chtěl s vozidlem odbočit vlevo směrem na Radobyčice. Při tom došlo ke střetu s osobním vozidlem tovární značky Renault 56letého řidiče, který jel po vozovce ulice Řepná, tedy po hlavní, směrem od Litic na Radobyčice.
     Vozidlo Renault bylo následkem střetu odhozeno do protisměrné části vozovky, kde právě projíždělo nákladní vozidlo tovární značky Daf 43letého řidiče, který jel ve směru od od Radobyčic na Litice a došlo k čelnímu střetu.
      Při nehodě došlo ke zranění 56letého řidiče z vozidla Renault, který na následky utrpěných zranění na místě zemřel.   
      Policisté na místě u řidičů provedli dechové zkoušky a testy na zjištění přítomnosti omamných či návykových látek s negativním výsledkem.
      Vzniklá hmotná škoda na vozidlech a věcech je předběžně vyčíslena přes 200 000 korun.
      Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření. Policisté v místě nehody regulují provoz až do doby jejího ukončeného šetření.