Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Pokus o vraždu v Plzni

Kriminalisté včerejší útok ženy na Karlově kvalifikují jako pokus o vraždu

1. února 2020 13:06 , aktualizace 13:09

Napadení Ubytovny Vražda

Partner článku – Alfa Tactical

     Včera odpoledne jsme informovali o pobodání muže na ubytovně v Borské ulici. Mluvčí policie dnes potvrdila naše včerejší informace, že k incidentu došlo po slovním a následně i vzájemném fyzickém napadení mezi 30letým mužem a 48letou ženou.
     Provedeným šetřením bylo prokázáno, že při vzájemném napadení měla žena zaútočit nožem na muže a při tom ho vážně zranit. 
     Případ si převzali kriminalisté krajského ředitelství, kteří se jím i nadále zabývají. Vrchní komisař ve věci zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.


Včerejší článek

     V pátek odpoledne kolem čtvrté hodiny došlo na ubytovně v Borské ulici číslo 79 pravděpodobně k vzájemnému napadení mezi mužem narozeným v roce 1989 a ženou narozenou v roce 1971. Ke konfliktu došlo po předchozí hádce a dle našich informací se má jednat o druha a družku. Dle zatím nepotvrzených informací se nejprve měli oba pouze poprat, pak ale žena měla vzít nůž a muže velmi vážně pobodat.
     Na místo vyjeli policisté i záchranná služba, která po ošetření na místě transportovala muže s těžkým zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín. V nemocnici nakonec skončila i žena, ale její zranění jsou dle mluvčí záchranné služby lehčího charakteru.
     Na místo nakonec musel dorazil i výjezd kriminální policie, na místě nyní probíhá vyšetřování.


 



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.