Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

"Mám jehly a infekční žloutenku!"

Pomočený muž utíkal bez bot a jen v kraťasech

15. července 2021 15:23 , aktualizace 15:23

Alkohol Ubytovny Záchytka

     Včera před osmou hodinou večer došlo v ubytovně na Borských polích k řádění muže, který se na chodbě nejprve pomočil, pak začal demolovat vybavení ubytovny a slovně napadal jak strážnou tak i ostatní ubytované. Strážná ve strachu ze zjevně opilého a agresivního muže stiskla tísňové a operátor bezpečností služby Tuebor General Service na místo okamžitě vyslal dvě hlídky, které dorazily během několika minut.
     Při jejich příjezdu stála většina ubytovaných před ubytovnou a sdělila strážným, že agresivní muž se nachází v prvním patře, kam hlídky okamžitě vyrazily. Pomočený muž bez bot a pouze v kraťasech ale vyběhl bočním vchodem a dal se na útěk k trolejbusové zastávce. Strážní muže dostihli asi padesát metrů od ubytovny a zajistili ho. Přes mužovo agresivní jednání, kdy strážným například vyhrožoval, že má v kapse injekční jehly a trpí infekční žloutenkou, se jim ho podařilo udržet na místě a předat přivolaným policistům.
    "Policisté s mužem narozeným v roce 1980 provedli dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,85 promile. Protože muž neovládal své jednání a ohrožoval svůj život i zdraví, převezli ho policisté na protialkoholní záchytnou stanici," uvedla tisková mluvčí policie.

Foto ilustrační

TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost