Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Napadení a pobodání v Kollárově ulici

Policisté zadrželi podezřelého muže a ženu, vyšetřování si převzali kriminalisté

Autor: lr sobota 10. února 14:59 , aktualizace pondělí 12. února 16:01

Cizinci Napadení Zadržení pachatele


     Včera večer před osmou hodinou došlo v Plzni v bytovém domě v Kollárově ulici k napadení a pobodání muže. Na místo okamžitě po ohlášení vyjíždělo několik hlídek policie. Podle sousedů policisté na místě zadrželi ženu a pátrali v okolí po podezřelém muži. 

     Podle informací z místa konfliktu předcházela pořádná pitka a napadený i útočníci byli Ukrajinci. 

     Záchranáři si převzali silně opilého muže s bodnořeznými zraněními a transportovali ho na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. 
     Šetření události si pak na místě převzali plzeňští kriminalisté.

     "Mohu potvrdit, že včera před osmou hodinou večer došlo v bytě v Kollárově ulici v Plzni k násilnému trestnému činu, při kterém byl zraněn cizinec narozený v roce 1985. V souvislosti s tím policisté zadrželi na místě dvě podezřelé osoby cizí státní příslušnosti, kdy se jednalo o ženu narozenou v roce 1977 a muže narozeného v roce 1990. Ve věci nyní probíhají úkony trestního řízení a případem se zabývají kriminalisté městského ředitelství policie Plzeň," doplnil nám informace mluvčí policie.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.