Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

S více než dvěma promile zdemoloval značky na mostě

Opilý řidič sice z místa nehody ujel, policisté ho ale našli ještě za volantem vozu

21. března 2022 18:05 , aktualizace 18:05

Alkohol Nehody

      V sobotu 19. března došlo v Mirošově k dopravní nehodě, při které řidič poškodil dopravní značení a ujel.
      "Muž jel se svým vozidlem značky Peugeot Janovskou ulicí ve směru na Dobřívskou ulici, když při projíždění levotočivé zatáčky vyúsťující na most nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vozidlo uvedl do smyku. Jeho následkem vyjel vpravo, kde poškodil několik směrových desek. Z místa nehody následně ujel," popsal mluvčí policie.

     Policistům se po chvíli podařilo vozidlo vypátrat nedaleko, zaparkované v Janovské ulici a k jejich překvapení nezraněný řidič ve vozidle stále seděl. Následná dechová zkouška objasnila příčinu nehody i mužovo chování po ní. "Dvaadvacetiletý muž se na místě podrobil dechové zkoušce, při které mu přístroj naměřil více než 2,2 promile alkoholu," uvedl mluvčí policie.
     Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz, další jízdu mu zakázal a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.