Foto Pátrání

Policie hledá svědky dvou nehod, od kterých viníci ujeli

Viděli jste sražení cyklisty v Klatovech nebo poškození vozu v Domažlicích?

Autor: Karel Aleš pátek 14. června 17:24 , aktualizace 17:24

Cyklista Nehody Pátrání

Policisté hledají svědky dvou dopravních nehod, od kterých viníci ujeli

Klatovy 9. červen

     K první dopravní nehodě došlo v neděli 9. června před půl druhou odpoledne v Koldinově ulici v Klatovech.
     "Neznámý řidič s osobním vozidlem tovární značky Škoda v provedení combi a podle dosud zjištěných informací pravděpodobně stříbrné barvy, jel ve směru od průmyslové zóny směrem ke křižovatce s ulicí Dr. Sedláka.
     Před autobusovou zatáčkou MHD měl dojet cyklistu na jízdním kole, kterého následně předjel a po jeho předjetí měl z nezjištěných příčin prudce zabrzdit, čímž došlo ke střetu přední částí jízdního kola s levou zadní částí automobilu Škoda. 
     Cyklista po střetu upadl na pozemní komunikaci, způsobil si zranění a byl transportován do nemocnice k ošetření. Řidič vozidla bezprostředně po nehodě z místa odjel,"
popsala nám mluvčí policie.

     Policie žádá svědky tohoto střetu, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě nebo řidiče, jež v uvedenou dobu místem projížděli a mohou doložit záznamy z palubních kamer, i řidiče předmětného vozidla Škoda, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovali na číslo 974 334 251 či 974 334 260, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

Domažlice 11. - 12. červen

    Ke druhé nehodě došlo mezi úterým 11. června půl druhou odpoledne a tři čtvrtě na deset večer následujícího dne v Michlově ulici v Domažlicích.
    "Neznámý řidič s blíže nezjištěným vozidlem a způsobem poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Škoda Rapid a z místa dopravní ujel. Na poškozeném vozidle byla způsobena škoda ve výši 10 tisíc korun," uvedla mluvčí policie k této nehodě.

     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k této dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně zavolat na bezplatnou tísňovou linku 158.


BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.