Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Řidič srazil chodce a ujel

Policie hledá svědky večerní dopravní nehody na Slovanech

15. února 2022 21:12 , aktualizace 21:14

Alkohol Doprava Nehody Pátrání Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes krátce před půl sedmou večer došlo na křižovatce Lobezské ulice a ulice U Lomů v Plzni k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil chodce.


     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a záchranáři si do péče převzali staršího muže, který utrpěl krvácivé zranění hlavy. "Z místa nehody jsme transportovali muže narozeného v roce 1957 se středně těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.
     "U pětašedesátiletého chodce byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem dvě promile alkoholu," doplnila mluvčí policie. 

     Podle svědků muže, který přecházel vozovku mimo přechod pro chodce, srazil osobní vůz šedé nebo stříbrné barvy jedoucí od centra k Částkově ulici. Řidič, muž silnější postavy a zdánlivého stáří 40 až 50 let s krátkými vlasy tmavě hnědé barvy, podle svědků u nehody zastavil, ale když se od svědkyně dozvěděl, že přivolala záchranné složky, nasedl do auta a rychle odjel směrem k Částkově ulici.

     Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří se pohybovali v uvedeném místě nebo místem projížděli, aby se přihlásili osobně na Policii ČR, Dopravním inspektorátu MŘ Plzeň, U Borského parku 20, případně telefonicky na telefonním čísle 974 325 256 nebo na lince 158.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.