Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Řádění opilých Ukrajinců v centru Plzně ukončili až policisté

Koupání v kašně, házení lahví po autě i napadání bezbranného muže

23. října 2022 22:23 , aktualizace pondělí 24. října 09:20

Alkohol Cizinci Napadení

     Včera večer do deváté hodině na náměstí Republiky řádila skupinka mladých Ukrajinců jako smyslů zbavená.
     Jejich jednání nám popsal přímý svědek: "Řvali tam na všechny kolem, pili tvrdý alkohol z lahví a nakonec si vlezli do kašny Anděla. Také jsem viděl, že hodili prázdnou lahví za projíždějícím autem, ale naštěstí ho netrefili. Pak vyrazili směrem ke Zbrojnické ulici."



      Podle dalšího svědka se trojice usadila před večerkou, kde byl nedávno jinými opilými Ukrajinci napaden slabozraký Adam, o kterém jsme nedávno informovali, a pokračovala v pití, dokud jim alkohol nedošel.

     Rozhodli se tedy doplnit zásoby ve večerce, ale než tam vešli, stihli se ještě poprat mezi sebou. "Asi se o něco pohádali, začali se strkat a pak i kopat, jeden se druhého pokoušel dokonce kopnout do hlavy," popsal svědek a pokračoval: "Pak se trochu uklidnili, došli si pro další chlast, konkrétně pro Jacka Danielse a zalezli si do podloubí na rohu Zbrojnické a Františkánské.
     Tam se zaměřili na jednoho muže, asi bezdomovce, kterého jeden z nich napadl a opakovaně se ho snažil strhávat na zem za batoh, druhý si to pobaveně natáčel na telefon. Jen jeden z nich, trochu silnější, se snažil kamaráda krotit a v útocích mu bránil. Pak dorazilo na místo několik hlídek policie a konečně je sebrali."


 


  

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.