Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Z oblečení ve vodě trčí lidská noha!" volali lidé

Nález pod mostem na Doubravce zalarmoval policisty, záchranáře i hasiče, mrtvola se však nekonala

8. března 2022 12:28 , aktualizace 13:11

Hasiči

     Dnes dopoledne kolem desáté hodiny vyjížděli plzeňští záchranáři, hasiči a policisté k případu nahlášené utonulé osoby, která měla být v řece Úslavě pod železničním mostem v Těšínské ulici.
     Když dojeli na místo, ve vodě opravdu uviděli chuchvalec oblečení, ze kterého trčela lidská noha ne příliš čerstvého vzhledu. Hasiči proto v takzvaných suchých oblecích vstoupili do vody, aby tělo vynesli, zjistili ale, že se naštěstí o mrtvolu nejedná. Ve vodě se totiž zachycené na kamenech pohupovalo jen oblečení a v něm zachycená protéza levé nohy.


     Hasiči nález vynesli na břeh a poté společně s policisty propátrávali břehy řeky, zda někde neobjeví majitele podivného nálezu. Vzhledem k tomu, že nikdo v okolí objeven nebyl, policisté nález zatím jen zaevidovali a odvezli na obvodní oddělení k dalšímu šetření.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!