Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Plzeňský útulek pro zvířata se uzavřel pro veřejnost

Bude zde prováděna plošná dezinfekce celého areálu, do běžného provozu se útulek vrací od soboty

5. března 2020 14:02 , aktualizace 14:03

Zvířata

    Ve čtvrtek a v pátek tento týden bude v Plzni pro veřejnost uzavřen Útulek pro zvířata v nouzi. Bude zde totiž prováděna plošná dezinfekce celého areálu.
     Toto opatření je v souvislosti s případem nakažlivé kožní nemoci, o které jsme informovali asi před čtrnácti dny. Tato nemoc se do útulku dostala z kočky přivezené strážníky odchytové služby. 
     Veterinární lékařka útulku okamžitě zahájila léčbu zvířat a po konzultaci s Krajskou veterinární správou i vedením města Plzeň byl odbornou firmou preventivně vydesinfikován celý pavilon koček. Zdravá zvířata byla přestěhována do jiných prostor, nemocné kočky byly zbaveny srsti pro rychlejší zvládnutí nemoci a ke kočkám mají nyní přístup pouze vybraní zaměstnanci v ochranných oděvech. Přísná bezpečnostní opatření se každopádně v útulku osvědčila a nemoc se u dalších zvířat již více než měsíc nevyskytla.
     Dnes zahájená plošná dezinfekce je tak již posledním krokem z veterinářkou nařízených opatřeních.


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.