Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Smrtelná dopravní nehoda

Zasahují všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS

24. září 2017 15:42 , aktualizace pondělí 25. září 13:34

Nehody Smrt Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Na silnici 177, mezi Spáleným Poříčím a Novými Mitrovicemi, došlo po třetí hodině odpoledne k vážné dopravní nehodě, když se zde střetly vozy Peugeot a Fiat. Vozidlo Fiat po nárazu do boku skončilo zdemolované a převrácené na bok v příkopu. Zůstaly v něm zaklíněné dvě osoby.
     "V jednom z vozů na následky zranění zemřel přibližně třicetiletý muž a zraněná osmadvacetiletá žena z tohoto vozu byla letecky transportována na Emergency Fakultní nemocnice na Lochotíně. Zraněný dvacetiletý řidič druhého vozu byl pozemní cestou transportován na chirurgickou ambulanci FNL," uvedl tiskový mluvčí záchranářů.
     "Test na alkohol u řidiče Peugeotu vyšel s negativním výsledkem, s tím že totožnost mrtvého zatím známa není," doplnila tisková mluvčí policie.

Silnice je v úrovni lomu uzavřena, použijte objízdnou trasu. 

AKTUALIZACE: Zesnulý řidič je ztožněn, jde o devětadvacetiletého muže.

Foto: Krimi-Plzeň a ZZS

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.