Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vozidlo čelně narazilo do kamenné zdi, bohužel kvůli mlze nemohl vzlétnout vrtulník

Těžce zraněného muže museli záchranáři transportovat sanitkou 55 kilometrů

25. srpna 2021 07:51 , aktualizace 10:53

Nehody Záchranáři

     Dnes ráno po sedmé hodině došlo u Strážovic, což je část obce Pačejov v okrese Klatovy, k vážné dopravní nehodě. Podle prvotních informací zde narazilo osobní vozidlo do zdi a měl zde být vážně zraněný řidič. Na místo tedy vyjely všechny složky IZS, bohužel ale hustá mlha znemožnila vzlet vrtulníku LZS.
     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Záchranáři nám uvedli, že z místa museli transportovat těžce zraněného muže pozemní cestou až na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň, což je pětapadesát kilometrů.

     Podle mluvčí policie k nehodě došlo tak, že muž narozený v roce 1979 a pobývající v obci na Horažďovicku řídil vozidlo značky Peugeot 307 ve směru od Pačejova na Plánici. Před obcí Žďár nepřizpůsobil rychlost jízdy a v pravotočivé zatáčce narazil s vozidlem do kamenné zdi domu. Provedená dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem.

     Jen o chvíli později došlo k podobné, velmi vážné havárii tentokrát motocyklu:

Motorkář najel do plotu a nyní bojuje o život

Motorkář najel do plotu a nyní bojuje o život

25. 08. 2021, 08:07, aktualizace 25. 08. 2021, 13:44

Velmi vážně zraněného muže museli záchranáři transportovat na umělé plicní ventilaci šedesát kilometrů

Foto HZS

 


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.