Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Osmadvacetiletý řidič nehodu nepřežil

U tragické havárie zasahovaly záchranné složky ze dvou krajů

7. prosince 2020 13:48 , aktualizace 15:46

Nehody Smrt Záchranáři

     K velice vážné havárii osobního vozu došlo v pátek 4. prosince kolem šesté hodiny večer u Chodové Plané ve směru na Mariánské Lázně, respektive Trstěnice.
     "Osmadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Seat, jedoucí ve směru na Chodovou Planou, při projíždění levotočivé zatáčky narazil do betonových svodidel, následně vůz vyjel mimo pozemní komunikaci a narazil do kovového sloupku dopravního značení," popsal tiskový mluvčí policie s tím, že auto po havárii skončilo na okraji silnice na střeše.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, a protože místo havárie leží téměř na hranici krajů, v rámci co nejrychlejšího zásahu k němu vyrazili hasiči i záchranáři z obou krajů, tedy Plzeňského i Karlovarského. Silnice byla zcela uzavřena, hasiči řidiče vyprostili z vraku vozu a předali ho do péče záchranářům.
     "ZZS z místa transportovala muže ve velmi vážném stavu v bezvědomí na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů. Bohužel přes veškerou snahu lékařů muž v nemocnici po několika hodinách zemřel.
     Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto PČR