Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda, řidiče našli v bezvědomí

Muže letecky transportovali ve velmi vážném stavu na Emergency

13. května 2021 15:18 , aktualizace 18:08

Nehody Záchranáři

      Dnes odpoledne po třetí hodině došlo k vážné dopravní nehodě na výjezdu ze Sušice na Dobršín, mezi čerpací stanicí Benzina a areálem Kovošrotu. 
     Protože z místa bylo hlášeno, že vozidlo vyletělo ze silnice, narazilo do stromu a řidič by měl být velmi vážně zraněn a v bezvědomí, vyjely k nehodě všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS Kryštof 7.
     Hasiči muže narozeného v roce 1986 vynesli na páteřové desce a předali ho leteckým záchranářům, kteří ho transportovali ve velmi vážném stavu na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. "Muž byl vyprošťován v bezvědomí, na místě jsme mu zajistili dýchací cesty a ve vážném stavu ho letecky transportovali," potvrdila nám informace z místa mluvčí letech záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1986 jel s vozidlem Škoda Octavia po silnici od Horažďovic na Sušici. Z dosavadního šetření vyplývá, že při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost, na mokré vozovce nezvládl řízení a auto uvedl do smyku. Vyjel vpravo ze silnice, kde mimo komunikaci narazil do stromu. Poté se auto ještě odrazilo a havarovalo pod úrovni komunikace. Dechová zkouška nebyla provedena s ohledem na zranění řidiče, byl nařízen odběr krve. Nehodou se zabývají klatovští dopravní policisté," popsala nehodu mluvčí policie.


 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.