Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Žena i přes veškerou snahu lékařů bohužel zemřela

Aktualizace článku "Řidička zkolabovala za jízdy a již neřízené vozidlo pak narazilo do stromu"

5. listopadu 2022 16:20 , aktualizace 16:23

Hasiči Nehody Záchranáři

Aktualizace:

     Devětačtyřicetiletá žena, kterou záchranáři včera ve velmi vážném stavu letecky transportovali do Fakultní nemocnice v Plzni, bohužel přes veškerou snahu lékařů zemřela.

Původní článek:

     V pátek před jedenáctou dopoledne došlo na silnici mezi Nezamyslicemi a Kejnicemi k dopravní nehodě, a ačkoli ta nebyla nijak vážná, na místě se nacházela řidička ve velmi vážném, až kritickém stavu.
     U ženy zřejmě během jízdy došlo k nečekanému a prudkému zhoršení jejího zdravotního stavu a následné dopravní nehodě, během které již neřízené vozidlo narazilo do stromu.

     Ženu z havarovaného vozu vynesli svědci, začali jí poskytovat první pomoc a na místo mezi tím vyrazily všechny složky IZS a z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS.

     "My jsme zajistili místo události a připravili plochu pro přistání LZS. Odpojili jsme akumulátor vozu, provedli protipožární opatření a pomohli s transportem zraněné osoby do vrtulníku," uvedl tiskový mluvčí hasičů.

     "Z místa letecky transportujeme ženu narozenou v roce 1973 ve vážném stavu a se zajištěnými dýchacími cestami na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.     

     "Devětačtyřicetiletá žena z obce na Horažďovicku jela s vozidlem značky Renault ve směru od obce Nezamyslice na Kejnice a náhle vjela do protisměru, kde narazila s vozidlem do stromu. Dechová zkouška nemohla být u ženy kvůli jejímu zdravotnímu stavu provedena a policisté si proto v nemocnici vyžádali odběr krve," doplnila pak mluvčí policie.

Foto HZS

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.