Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tragická nehoda u Horní Břízy, na místě je jeden mrtvý - aktualizováno

Střet nákladního vozu s osobním uzavřel silnici na několik hodin

22. června 2023 09:25 , aktualizace 12:54

Nehody Smrt

     Dnes kolem půl deváté dopoledne došlo k velmi vážné dopravní nehodě na silnici 27 vedoucí z Plzně na Most. Nedaleko odbočky do Horní Břízy se střetlo osobní vozidlo s nákladním, určeným na transport kulatin.

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění a zaklínění řidiče osobního vozu, takže k nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.

     Bohužel záchranáři se ale z místa vraceli s prázdnou, řidiči osobního vozu se již nedalo pomoci a lékař musel konstatovat jeho smrt.
     Řidič nákladního vozu z děsivě vyhlížející nehody vyvázl prakticky bez zranění. 

     Nákladní vozidlo značky Volvo jelo ve směru na Plzeň a v mírné pravotočivé zatáčce se střetlo s protijedoucím osobním vozem. Po střetu se nákladní vozidlo převrátilo do příkopu.

     Na místo vyrazil výjezd kriminální policie a koroner. Byly povoláni i specialisté z firmy Drony SIT. Silnice je na několik hodin zcela uzavřena. Čekáme na zprávu policie a po jejím obdržení bude do článku doplněna.

Aktualizováno:

      „Řidič osobního vozu narozený v roce 1949 vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozidlem naloženým kulatinami. Řidič osobního vozu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidič nákladního vozu narozený v roce 1976 vyvázl bez zranění a dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u něj negativní,“  doplnila informace mluvčí policie.